Sponsoring

Pure BBQ – wedstrijdteam

Sinds 2014 zijn wij een samenwerking aangegaan met het barbecue-wedstrijd team “PureBBQ”. Dit barbecueteam doet mee aan barbecue wedstrijden, deze wedstrijden zijn komen overwaaien uit Amerika waar dit al jaren een begrip is.

PureBBQ doet mee aan nationale en internationale barbecuewedstrijden en staan hoog aangeschreven binnen Europa. Tijdens deze wedstrijden strijden de teams tegen elkaar in de volgende categorieën: kip, ribs, schouder en brisket. In 2019 hebben zij bijvoorbeeld het open Poolse kampioenschap gewonnen. Van barbecueën en alles wat daarbij komt kijken hebben zij dus wel verstand. Zij testen soms mogelijk nieuwe artikelen en helpen ons op deze manier in de zoektocht naar positieve uitbreidingen van het assortiment. De wedstrijden barbecuen zij op de restaurant houtskool 10 kg.

Wil je een keer een kijkje nemen bij een van de wedstrijden? Houdt dan de Facebook pagina van PureBBQ in de gaten.

Martin de Goeij – teamlid PureBBQ:
“Wij hebben al vele wedstrijden gedraaid op jullie product, erg fijne houtskool!
Mooie grote stukken, weinig as, stabiele temperatuur en een lange brandtijd, kortom mooi en goed spul!”

Alles op mijn webertje – Instagram en Facebook Iconen

Sinds 1 januari 2021 zijn wij een samenwerking aangegaan met de fanatieke en getalenteerder BBQ-ers Arthur Rosenthal en Martin van der Toorn. Zij bereiden de meest heerlijke gerechten op de BBQ en posten dit op Instagram en Facebook onder de naam “Alles op mijn Webertje”.
Wanneer je inspiratie mist of een keer wat anders wilt maken dan de traditionele BBQ gerechten volg ze dan op Facebook en Instagram. Alles op mijn webertje vertegenwoordigd een grote doelgroep die wij met House of Charcoal willen bereiken, we zijn daarom heel blij met deze samenwerking.