House of Charcoal is het Premium merk van Tasmania Handel-Maatschappij B.V. Als handelsonderneming is Tasmania al sinds 1944 gespecialiseerd in de import & verkoop van consumentenproducten aan het wederverkoop kanaal. Door deze jarenlange ervaring met het produceren, leveren en verkopen van Houtskool, Briketten, aanmaakblokjes en overige barbecue producten garanderen wij een kwaliteitsproduct.

De houtskool en briketten van House of Charcoal zijn geproduceerd van 100% FSC gecertificeerde gezuiverde houtskool van de hoogst mogelijke kwaliteit. De beste kwaliteit betekent een zeer lange brandduur, een constante hoge temperatuur, weinig tot geen rook, weinig asresten, neutrale geur die geen negatieve invloed heeft op de bereiding van uw vlees en een snelle ontbrandingstijd. House of Charcoal houtproducten zijn 100% natuurlijk en altijd “gewoon gloeiend goed”

Sinds april 2017 is het assortiment van House of Charcoal uitgebreid met “de” ultieme BBQ. De naam is “HoCooker”. De HoCooker is een keramische BBQ van het type kamado. Onze kamado is gemaakt van de beste keramiek op de markt (Cordieriet), hierdoor kunnen wij de kwaliteit leveren welke bij House of Charcoal past. Met de HoCooker haal je een ware houtskool gestookte buitenkeuken in huis. Je kunt er onder andere mee grillen, low & slow vlees bereiden en pizza’s bakken. Doordat de BBQ van keramiek gemaakt is blijft vocht behouden in de BBQ waardoor het vlees minder droog en meer smaak bevat.

De HoCooker in combinatie met de restaurant houtskool van House of Charcoal maakt het mogelijk om alles uit jouw bereidingen te halen wat mogelijk is. Een betere combi is niet denkbaar!

Meer informatie over Tasmania? Bezoek de website! www.tasmania.nl